قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

واکنش دفتر تحکیم وحدت به اهانت نشریه شیطانی فرانسه

دفتر تحکیم وحدت در بیانیه ای تاکید کرد: توهین بی شرمانه نشریه شیطانی و تحت هدایت های دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی غرب علیه رهبر انقلاب بی پاسخ نمی ماند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  دفتر تحکیم وحدت توهین نشریه فرانسوی به مراجع و رهبر معظم انقلاب را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است:

توهین بی شرمانه نشریه تحت هدایت های دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی غرب علیه رهبری معظم انقلاب اسلامی نشان از اقدام خصمانه دولت فرانسه علیه ایران دارد و بار دیگر اثبات شد که دولت های غربی ایشان را مانع اصلی در مقابل استعمار و استثمار کشور ایران می دانند.

 

اقدام این نشریه شیطانی که سابق بر این نیز توهین به ساحت مقام ملکوتی پیامبر اسلام(ص) را در پرونده خود دارد، در اهانت و هتک حرمت به ساحت ولی امر مسلمین جهان و مقام زن در ایران به هیچ عنوان قابل قبول نیست و بدانند پاسخی درخور خواهند گرفت.

 

همچنین اقدام این نشریه، مخالف با اصول و موازین حقوق بین الملل و آزادی بیان است. مگر اینکه تعریف این نشریه و کشور فرانسه از آزادی بیان اهانت به نماد، مقدسات، شخصیت‌های ملی، دروغ پراکنی و نفرت افکنی است.

 

این نشریه به اصطلاح حامی حقوق زن در انتشار شماره نشریه اخیر خود علاوه بر اینکه به مقام زن بی حرمتی کرده است خود را هم یک نشریه ضد مقام زن نشان داده است.

 

شایسته است وزارت خارجه جمهوری اسلامی و دیگر دستگاه های مرتبط پاسخ درخور علیه این اقدام خصمانه دولت فرانسه و نشریات تحت هدایتش را بدهند.

 

ما دانشجویان دفتر تحکیم وحدت ضمن محکومیت این اقدام شیطانی و خصمانه از تمامی آزادگان و مسلمانان جهان میخواهیم که در هر فرصت مقتضی جان و منافع این هتاکان علیه مرجعیت دینی مسلمین را هدف قرار دهند.

 

به طراحان خبیث این نشریه اعلام میداریم که که دنیای آن ها زین پس در خطر است چرا که طبق فرموده امام خمینی(ره) اگر به دین ما حمله کنید همه دنیای شما را خواهیم گرفت./ تسنیم

ارسال نظر